Η εταιρεία

Η εταιρεία Εγγλεζόπουλος Ελαστικά ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Εγγλεζόπουλο το 1967 με κύριο αντικείμενο την εμπορία και το service ελαστικών. Το 1995 ανέλαβαν την εταιρεία οι δύο γιοι του ιδρυτή, Μανώλης και Παναγιώτης, οι οποίοι συνέχισαν την πορεία την οποία χάραξε ο πατέρας τους. Διεύρυναν την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που ήδη διέθεταν, προσφέροντας πλέον αναρτήσεις και αξεσουάρ βελτίωσης για τα αυτοκίνητα δρόμου.


Παράλληλα επέκτειναν τις δραστηριότητές τους και στον χώρο του 4x4, προσφέροντας εξειδικευμένα ελαστικά, πληθώρα αξεσουάρ καθώς και τη δυνατότητα βελτιώσεων των οχημάτων σε αναρτήσεις και μηχανικά μέρη.


Η εταιρεία για πολλά χρόνια έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε αγωνιστικά δρόμου και σε 4x4 off road προετοιμάζοντας και υποστηρίζοντας πολλά αυτοκίνητα τα οποία πρωταγωνιστούν στα διάφορα πρωταθλήματα και έπαθλα, αλλά και με την υποστήριξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος Rally Raid από το 2006-2007- 2008-2009 ως μέγας χορηγός.


Προχωρώντας ακόμη ένα βήμα από το 2012 εισχώρησαν στην κατηγορία των αγώνων DRIFT χορηγώντας και προετοιμάζοντας αρκετά αγωνιστικά. Στη δυναμική της ομάδας το 2015 με συμφωνία του Μανώλη Εγγλεζόπουλου προστέθηκε και η υποστήριξη του ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ με την INFINITY και προς έκπληξη όλων το 2016 στο αγωνιστικό δυναμικό της ομάδας προστέθηκε και ο ίδιος ο Μανώλης Εγγλεζόπουλος.


Το team Egglezopoulos συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα DRIFT και σε άλλους αγώνες εκτός πίστας.