ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε στάδιο και αν αυτή βρίσκεται. Σε περίπτωση που έχει προηγηθεί πληρωμή με οποιοδήποτε από τους διαθέσιμους τρόπους, η επιστροφή των χρημάτων θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας εντός 3 εργάσιμων ημερών.
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
 
Δε γίνονται δεκτές επιστροφές σε ελαστικά τα οποία έχουν τοποθετηθεί ή με οποιοδήποτε τρόπο αλλοιωθεί. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα οποιουδήποτε ελέγχου πριν την αποστολή ή τοποθέτησή τους, καθώς και της λήψης οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με τα προς πώληση ελαστικά  (DOT, labeling, προέλευση κλπ.)
 
ΕΓΓΥΗΣΗ
 
Τα ελαστικά μας συνοδεύονται από την εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή. Η εγγύηση αφορά την σωστή κατασκευή τους και την καταλληλόλητα τους για τον σκοπό για τον οποίο προορίζονται. Παρέχετε δε από τον εκάστοτε κατασκευαστή με τους όρους που εκείνος ορίζει. Η εγγύηση έχει ισχύ 2 έτη από την ημερομηνία τοποθέτησής ή 20.000 km. Ως εγγύηση ορίζεται η απόδειξη αγοράς των ελαστικών σας, σε περίπτωση απώλειας της απόδειξης η εγγύηση δε γίνεται δεκτή από τον αντίστοιχο κατασκευαστή.
 
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Πέραν της εγγύησης η οποία παρέχετε σε όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες, για κάθε αγορά τεσσάρων ελαστικών GOODYEAR-DUNLOP-SAVA-DEBICA, INFINITY, NEXEN και FALKEN σας παρέχουμε δωρεάν 100% ασφάλιση των ελαστικών σας ακόμα και στην περίπτωση που ένα ελαστικό καταστραφεί από δική σας υπαιτιότητα. Από την ασφάλιση εξαιρούνται επαγγελματικά οχήματα, Leasing και ταξί.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τα προϊόντα μας είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
 
ΕΤΙΚΕΤΟΓΡΑΦΗΣΗ
 
Η ετικετογράφηση των ελαστικών γίνεται με ευθύνη των εταιρειών και μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. Προτεραιότητά μας είναι να ενημερώνουμε τους καταλόγους μας. Σε περίπτωση λάθους δεν φέρουμε καμία ευθύνη.