Κεραμική επίστρωση στην επιφάνεια του αυτοκινήτου: Γιατί να επιλέξετε τη συγκεκριμένη υπηρεσία για το όχημα σας;;

Posted by admin 05/03/2021 0 Comment(s) Νέα & Ανακοινώσεις,

Κεραμική επίστρωση στην επιφάνεια του αυτοκινήτου: Γιατί να επιλέξετε τη συγκεκριμένη υπηρεσία για το όχημα σας;;

 

 

Μόνιμη προστασία
Η κεραμική επίστρωση είναι μια μόνιμη λύση προστασίας, σε αντίθεση με τα κεριά και λοιπά προϊόντα περιποίησης που θα εξαλειφθούν ή φθαρούν με το πέρασμα του χρόνου.

 

Η κεραμική επίστρωση του αυτοκινήτου είναι ένα πολυμερές υγρό διάλυμα που εφαρμόζεται με το χέρι, διεισδύοντας στους μικροσκοπικούς πόρους οποιασδήποτε επιφάνειας (πχ: αμάξωμα, ζάντες, ελαστικά, πλαστικά, δέρμα, γυάλινες επιφάνειες κλπ) και σχηματίζει ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ με υδροφοβικές ικανότητες.


Μερικά από τα βασικά συστατικά κεραμικής επίστρωσης είναι το SiΟ2 (διοξείδιο του πυριτίου) και το TiO2 (διοξείδιο του τιτανίου).

Είναι μια nano-κεραμική επίστρωση που δημιουργεί μια μόνιμη χημική ένωση με τη επιφάνεια στην οποία εφαρμόζεται και το χρώμα παραμένει ανέπαφο προσφέροντας αντιοξειδωτική και αντιδιαβρωτική προστασία. Η επίστρωση μπορεί να αφαιρεθεί αποκλειστικά και μόνο με βιομηχανική επεξεργασία (επαγγελματικό τριβείο), διότι κανένα χημικό δε μπορεί να αποσυνθέσει ή να αφαιρέσει την nano-κεραμική σας επίστρωση.

 

Δείκτης σκληρότητας άνω των 9Η
Όταν η επίστρωση σκληρύνει δημιουργεί μία επιφάνεια που μπορεί να αντέξει κάθε τύπο ελαφριάς γρατζουνιάς. 
Η «γυάλινη επίστρωση» (glass coat) φέρει δείκτη σκληρότητας άνω των 9Η στην κλίμακα Mohs*.

 

* Η κλίμακα Mohs χρησιμοποιείται στη βιομηχανία για την μέτρηση σκληρότητας μεταλλευμάτων, όπου το 9Η αποτελεί τη μέγιστη βαθμίδα σκληρότητας.

Η επίστρωση είναι δυνατόν να διατηρήσει την σκληρότητα της εφόρου ζωής με την κατάλληλη διαδικασία συντήρησης.


Χημική αντίσταση
Η κεραμική επίστρωση έχει 100% αντοχή έναντι βλαβερών ουσιών και ισχυρών χημικών που πιθανόν ένα αυτοκίνητο μπορεί να εκτεθεί, σαν αποτέλεσμα το όχημα σας να μείνει ανέπαφο. Τα χημικά δεν είναι δυνατόν να βλάψουν ή να διαπεράσουν την κεραμική επίστρωση.

Οξείδωση και αντιδιαβρωτική προστασία
Η κεραμική επίστρωση προστατεύει το χρώμα του εξωτερικού και τα μεταλλικά μέρη* του οχήματος σας από την επαφή με νερό και το οξυγόνο.

 

* Μεταλλικά μέρη υπόκειται σε οξείδωση με το πέρασμα των χρόνων.

UV προστασία και θερμική αντίσταση
Η nano-κεραμική επίστρωση προστατεύει τα βαμμένα μέρη, τα ελαστικά και τα πλαστικά από τη διαδικασία «γήρανσης» που προκαλούν οι ακτίνες του ηλίου, όπως επίσης δεν επηρεάζεται από θερμοκρασίες μέχρι και 760οC.

High levels γυαλάδας
Η λαμπερή εμφάνιση που προσδίδει το προϊόν δεν επιδέχεται καμία σύγκριση με κανένα προϊόν προστασίας και περιποίησης, που διατίθεται στην αγορά μέχρι σήμερα.

Super υδροφοβική συμπεριφορά*
Η κεραμική επίστρωση στην επιφάνεια του οχήματος σας, επιτυγχάνει γωνία 110ο. Αυτό σημαίνει πως η σκόνη ή οποιοσδήποτε ρύπος από την ατμόσφαιρα και το νερό θα είναι ξένο σώμα και θα απωθείται πιο εύκολα.

Με τη σωστή συντήρηση το υδροφοβικό αποτέλεσμα θα διατηρηθεί για πάντα.

*Υδροφοβική συμπεριφορά είναι η ιδιότητα της επιφάνειας να απωθεί το νερό και να το κάνει «σταγόνα», η οποία κυλά εκτός της επιφάνειας. Επιστημονικά αυτό έχει να κάνει με τη γωνία επαφής που σχηματίζει το νερό με την επιφάνεια, όσο πιο αμβλεία γωνία επαφής τόσο πιο έντονη η υδροφοβικότητα της επιφάνειας.

 

 


 

 

Leave a Comment