Sigma motion: Εγγύηση σε κάθε χιλιόμετρο...

Posted by admin 02/01/2019 0 Comment(s) Νέα & Ανακοινώσεις,

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

  • Καλυπτόμενα ελαστικά

KUMHO, APOLLO,  INFINITY

Καινούρια ελαστικά αγορασμένα από το επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών Sigma Motion.

Ελαστικά επιβατικών οχημάτων, SUV και 4x4, εξαιρουμένων των πελμάτων ελαστικών που αναφέρονται με αστερίσκο (*) κατωτέρω.

Απαραίτητη η αγορά και τοποθέτηση τεσσάρων (4) ελαστικών στο όχημα σε επιλεγμένους συνεργάτες της Sigma Motion – ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε..

Σε περίπτωση κατάργησης κάποιου τύπου ελαστικού, αυτό θα αντικαθίσταται από την Sigma Motion – ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε. με άλλο εφάμιλλων χαρακτηριστικών.

  • Περίοδος κάλυψης

Η περίοδος κάλυψης των ελαστικών ισχύει για 12 μήνες από την αγορά ή 15.000 διανυθέντα χιλιόμετρα από αυτήν, οποιοδήποτε γεγονός εκ των δύο επέλθει νωρίτερα.

Για το λόγο αυτό, οι κάτοχοι των ελαστικών-καταναλωτές απαιτείται να έχουν καταχωρήσει προηγουμένως  τον σειριακό αριθμό τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.sigma-motion.gr.

  • Αντικείμενο κάλυψης

Καλύπτονται τυχαίες ζημιές ελαστικών που δεν επιδιορθώνονται, όπως χτύπημα σε πεζοδρόμιο ή λακκούβες, κοψίματα κλπ, εφόσον τα ελαστικά έχουν χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τη χρήση για την οποία προορίζονται και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Η παρούσα εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση του/ων ελαστικού/ών για μία μόνον φορά, ανεξαρτήτως του αριθμού των ελαστικών που υπέστησαν ζημιά.

Ο καταναλωτής επιβαρύνεται μόνο με το κόστος τοποθέτησης και τυχόν άλλων εργασιών κατά τη διαδικασία αντικατάστασης του ελαστικού και όχι με το κόστος του ελαστικού.

  • Εξαιρέσεις από το πρόγραμμα εγγύησης

Η ζημιά που προκαλείται από κλοπή, φωτιά, ατύχημα οδηγού-ιδιοκτήτη ή κακόβουλη ενέργεια π.χ. μαχαίρωμα κλπ.

Η ζημιά από μηχανικές βλάβες, π.χ ελλαττωματικά αμορτισέρ, έλλειψη ευθυγράμμισης, ελλιπής συντήρηση κλπ.

  • Υποχρεώσεις καταναλωτή

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης, είναι η νόμιμη κατοχή και επίδειξη της κάρτας εγγύησης.

Αν και εφόσον προκύψει ζημιά σε ελαστικό που καλύπτεται από το παρόν πρόγραμμα εγγύησης, ο καταναλωτής υποχρεούται να προσκομίσει και παραδώσει στον επιλεγμένο συνεργάτη της Sigma Motion την κάρτα εγγύησης, καθώς και το/α ελαστικό/ά που προέκυψε η ζημιά, το/α οποίο/α και θα παραμένει/ουν στο κατάστημα του συνεργάτη.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του καταναλωτή με τους παραπάνω όρους, το αίτημα αντικατάστασης για ελαστικό με ζημιά δεν θα γίνεται δεκτό και η εγγύηση των ελαστικών παύει να ισχύει.

Σημείωση: η παροχή εγγύησης στα ελαστικά KUMHO, APOLLO, INFINITY σημαίνει και την παράλληλη αποδοχή των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων του προγράμματος εγγύησης ελαστικών της Sigma Motion – ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε. εκ μέρους του καταναλωτή.

Leave a Comment