Goodyear’s ultimate all-rounder: New Eagle F1 Asymmetric 5

Posted by admin 23/02/2019 0 Comment(s) Νέα & Ανακοινώσεις,

Το απόλυτο all-rounder της Goodyear:

το νέο Eagle F1 Asymmetric 5 συνδυάζει την πολυτελή άνεση με την εξαιρετική υγρασία πέδησης και την απόλυτη απόδοση χειρισμού

 

 

Ο διάδοχος της δημοφιλούς σειράς Eagle F1 Asymmetric 3

 

Οι καινοτόμες τεχνολογίες ξεκλειδώνουν τις σημαντικές βελτιώσεις στο βρεγμένο και το στεγνό χειρισμό χωρίς να διακυβεύεται η άνεση οδήγησης ή ο θόρυβος του δρόμου.

 

Εξυπηρετεί στην ανάπτυξη της αγοράς Ultra High Performance (UHP), με 61 μονάδες SKU να φθάνουν μεταξύ Φεβρουαρίου και Δεκεμβρίου 2019 με εξαρτήματα από τη Volkswagen Golf έως την Porsche 911.

 

Η Goodyear ανακοίνωσε το οδικό ελαστικό της νέας γενιάς Ultra High Performance (UHP), το Eagle F1 Asymmetric 5. Η Goodyear, που θεωρήθηκε ως το απόλυτο καλοκαιρινό ελαστικό, χρησιμοποίησε καινοτόμες τεχνολογίες για να ξεκλειδώσει σημαντικές βελτιώσεις στο υγρά φρενάρισμα και το στεγνό χειρισμό χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τη βόλτα άνεση ή θόρυβο δρόμου.

 

Το κλειδί για το εύρος της ικανότητας του ελαστικού είναι η ανάπτυξη από την Goodyear μιας εξαιρετικά εκλεπτυσμένης ένωσης που συνδυάζει τις ικανότητες για τις υγρές καιρικές συνθήκες χωρίς να θυσιάζει την αντοχή ή την απόλυτη συμπεριφορά. Χάρη σε ένα έμπλαστρο επαφής που έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνεται κατά την πέδηση, η επαφή του ελαστικού με το δρόμο αυξάνεται σε επίπεδο συνηθέστερα συνδεδεμένο με ένα ελαστικό τροχιάς, με αποτέλεσμα τις αποστάσεις ακινητοποίησης που είναι σημαντικά 4% μικρότερες σε σύγκριση με το Eagle F1 Asymmetric 3.

 
Οι προσπάθειες της Goodyear για βελτιστοποίηση των επιδόσεων επικεντρώθηκαν στη μείωση της κάμψης στο πέλμα, καθώς μεταδίδονται πλευρικές δυνάμεις. Η προκύπτουσα τραγανή, ακριβής στροφή, υψηλότερα επίπεδα πρόσφυσης και αποτελεσματική, καθαρή επιτάχυνση διευκολύνουν τη βελτίωση του στεγνού χειρισμού. Η ανατροφοδότηση μέσω του συστήματος διεύθυνσης βελτιώνεται επίσης, παρέχοντας μια πιο επικοινωνιακή και εμπιστευτική οδηγική εμπειρία.

 

Από Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου έχουμε την κυκλοφορία του Eagle F1 Asymmetric 5, στη διάσταση:

225/45R17 94Y EAG F1 ASY 5 XL FP

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας!

https://www.egglezopoulos.gr/index.php?route=information/contact

 

Για να δεις το βίντεο της Goodyear στο YouTube, κάνε κλικ: https://www.youtube.com/watch?v=pXCPyMiwMQ4

 

ENJOY!

Leave a Comment